Solar overkapping

a

Een solar overkapping verenigt het nuttige met het aangename. U creëert er niet alleen een fraai overdekte ruimte mee, maar wekt met de zonnepanelen ook duurzame zonne-energie op. Bij Duurzame Carport bieden we u hiervoor doordachte en prachtig afgewerkte integrale oplossingen aan, met duurzame componenten van topkwaliteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping met fraai geïntegreerde laadpaal, waarmee u uw auto kunt opladen op zonne-energie?

Alles onder één dak met een prachtige solar overkapping

Een overkapping van Duurzame Carport is zoveel méér dan alleen een handige overdekte ruimte. U kunt er dankzij de zonnepanelen namelijk ook slim mee besparen. Het grote voordeel van een solar overkapping van Duurzame Carport is dat u alles onder één dak heeft - ook figuurlijk! Geen gedoe met losse leveranciers die langs elkaar heen werken, maar één integrale oplossing. Dat geeft rust, vertrouwen en zekerheid - wel zo prettig!

Waarom een solar overkapping van Duurzame Carport?

Naast het gemak en de zekerheid van één integrale oplossing bieden onze overkappingen nog diverse andere voordelen:

  • Slimme oplossingen, zoals bijvoorbeeld een waterafvoer die prachtig in de dakbedekking is weggewerkt (waardoor u geen extra afvoerleiding nodig heeft)
  • Maatwerk mogelijkheden: uitgebreide mogelijkheden om uw solar overkapping conform uw eigen smaak en wensen te configureren
  • Duurzame componenten: onze overkappingen zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen die voldoen aan onze strikte kwaliteitsnormen en vele jaren meegaan
  • Premium afwerking: dankzij prachtige materialen en een uitstekende afwerking heeft uw overkapping een schitterende uitstraling

SunPower-zonnepanelen met veel vermogen

Zonnepanelen voor op uw overkapping zijn er in vele soorten en maten. Is uw ruimte beperkt en twijfelt u daarom of een solar overkapping wel iets voor u is? Dan bieden de Maxeon- en Performance-panelen van SunPower uitkomst. Deze zonnepanelen staan bekend om hun hoge vermogen, wat ze buitengewoon geschikt maakt voor kleine oppervlaktes. Bovendien geeft SunPower 25 jaar garantie op deze panelen!

Uw auto opladen onder een solar overkapping

Met uw duurzaam opgewekte zonne-energie kunt u in en om het huis van alles doen. Wist u dat u er zelfs uw plug-in hybride of elektrische auto mee kunt opladen? Op verzoek leveren wij de overkapping voor uw auto namelijk helemaal compleet met een prachtig geïntegreerde laadpaal. Zo kunt u met de energie die u zelf hebt opgewekt uw auto opladen. Een prachtige alles-in-één-oplossing, die zorgt voor een optimale functionaliteit van uw overkapping.

Bel of mail ons voor persoonlijk advies

Heeft u belangstelling voor een solar overkapping en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of bent u benieuwd welke subsidies ervoor beschikbaar zijn? Bel of mail ons gerust voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan graag voor u klaar.