Carport met zonnepanelen

a

Een carport met zonnepanelen is een slimme en multifunctionele manier om uw auto te parkeren en energie op te wekken. Bij Duurzame Carport vindt u alles hiervoor onder één dak - letterlijk en figuurlijk. Geen afzonderlijke leveranciers die langs elkaar heen werken, maar één goed doordachte, integrale totaaloplossing van één gespecialiseerde aanbieder. Dat scheelt u veel tijd, veel geregel en veel energie; wel zo prettig. Welkom bij Duurzame Carport!

De voordelen van een carport met zonnepanelen

Een carport van Duurzame Carport doet allereerst natuurlijk dienst als overdekte stalling voor uw auto. U kunt uw auto er droog en veilig beschermd onder parkeren. Maar u kunt het dak van uw carport met zonnepanelen ook slim gebruiken als bron voor duurzame energie. Dat is waar we bij Duurzame Carport in gespecialiseerd zijn. Onze carports onderscheiden zich door:

  • Doordachte oplossingen, zoals de waterafvoer die fraai in de dakbedekking is verwerkt (hierdoor heeft u geen extra afvoerleiding nodig)
  • Volop personaliseringsmogelijkheden: u kunt uw carport tot in detail conform uw eigen smaak en wensen configureren
  • Lange levensduur: iedere carport met zonnepanelen van Duurzame Carport is opgebouwd uit duurzame materialen die voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria
  • Hoogwaardige afwerking: dankzij mooie materialen en een uitstekende afwerking heeft uw carport een prachtige look and feel

SunPower-zonnepanelen, bij uitstek geschikt voor carports

Op het dak van uw carport kunt u verschillende soorten zonnepanelen laten installeren. Twijfelt u of zo’n carport wel iets voor u is, bijvoorbeeld wegens ruimtegebrek? Dan bieden de speciale Maxeon- en Performance-zonnepanelen van SunPower uitkomst. Deze panelen lenen zich bij uitstek voor kleine oppervlaktes, waar ze dankzij hun hoge vermogen alsnog veel energie opwekken. Bovendien geeft SunPower maar liefst 25 jaar garantie op haar zonnepanelen - een geruststellende gedachte!

Uw auto opladen onder uw carport met zonnepanelen

Rijdt u een plug-in hybride of elektrische auto? Dan kunt u uw energie niet alleen in en om huis gebruiken, maar ook voor het opladen van uw auto! Op verzoek is onze carport namelijk helemaal compleet met een fraai geïntegreerde laadpaal verkrijgbaar. Een prachtige alles-in-één-oplossing, die de functionaliteit van uw carport een nieuwe dimensie geeft.

Meer weten over onze carports?

Overweegt u een carport met zonnepanelen en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u al een carport, maar wilt u deze graag laten voorzien van zonnepanelen? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden? Neem voor al uw vragen gerust contact op met onze specialisten. Zij nemen graag de tijd om u persoonlijk te adviseren.