Alle ins & outs over Duurzame Carport

Micro omvormer

Zonnepanelen zijn misschien het meest zichtbaar, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormer technologie is de meest kritische beslissing die u zal maken wanneer u kiest voor zonne-energie. Enphase Micro-Omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt, dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid, en ongelooflijke intelligentie.

Envoy-S

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Enphase MyEnlighten

Met de Enphase Enlighten mobiele app, kunt u de status van uw systeem in één oogopslag bekijken zonder te scrollen en nog steeds een duik nemen in de details van uw systeemstatus en -prestaties, en dat terwijl u onderweg bent. Eén keer tikken brengt u naar grafieken van energieproductie en overzichten van uw energieverbruik en opslag (indien van toepassing).

Enphase AC batterij (optioneel)

De Enphase AC batterij is de oplossing voor hoogwaardige energieopslag brengt u een hoger niveau van intelligentie en een betere waarde voor uw geld dan elke andere oplossing, met de veiligste en laagste toetredingskosten in de sector. De oplossing kan naadloos worden gekoppeld aan Enphase-micro-omvormers en andere zonnetechnologieën om u te helpen het meeste te halen uit uw energievoorziening.

SunPower zonnepanelen

Voor onze Duurzame Carports raden wij SunPower Maxeon en SunPower Performance panelen aan. De Maxeon panelen staan wereldwijd bekend om hun energieproductie en besparende eigenschappen. Ze combineren een ongeëvenaard rendement en betrouwbaarheid met een toonaangevende garantie. De Performance (P-serie) zonnepanelen levert met zijn unieke cel opbouw een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en zeer hoogste efficiëntie.

Uw ideale Duurzame Carport

Aluminium of duurzaam Douglas

Het frame van de carport is van aluminium of douglas hout. In beide gevallen inclusief waterdichte afwatering. In één van de staanders zal een vrije ruimte beschikbaar zijn waar een verdeelkast geplaatst zal worden.

Met of zonder leverbare laadpaal

De carport kan geplaatst worden met of zonder laadpaal. Een compact laadstation volledig ontworpen voor slim laden. Het laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam.

SunPower Maxeon Zonnecellen

- Produceert tot 45% meer energie dan conventionele cellen in het eerste jaar.
- Gebruikt een koperen achterkant om extra sterkte te geven en corrosie te weerstaan.
- Heeft dikke, robuuste connectoren die de dilatatie gerelateerd aan temperatuursveranderingen absorberen.

Conventionele Zonnecellen

- Verbindingen gemaakt van metalen pasta blokkeren het licht en corroderen na verloop van tijd.
- De gebruikte metaalpasta is kwetsbaar en het scheurt gemakkelijk.
- De cel wordt inactief bij de geringste verbroken verbinding.

Extra afwerking

Het is mogelijk om extra afwerking opties voor uw Duurzame Carport te kiezen. Zo kunnen wij uw Duurzame Carport geheel naar wens en smaak plaatsen.

- PIR-isolatie tegen condensvorming
- Led verlichting
- Premium plafondafwerking
- Zuil afwerking