Overkapping met zonnepanelen

a

Met een overkapping met zonnepanelen creëert u een fraai overdekte ruimte, terwijl u tegelijkertijd duurzame zonne-energie opwekt. Overweegt u zo’n overkapping te laten plaatsen? Dan helpen de specialisten van Duurzame Carport u graag. Geen gedoe met meerdere leveranciers die langs elkaar heen werken, maar één slimme, integrale totaaloplossing van één professionele specialist. Dat scheelt u veel tijd, gedoe en geregel; wel zo prettig. Welkom bij Duurzame Carport!

Garantie

Een overkapping van Duurzame Carport kunt u voor van alles gebruiken. Van gezellige veranda om tot in de late uurtjes buiten te zitten tot veilig onderdak voor uw auto: alles kan. En terwijl u van uw overkapping geniet, wekt u met de zonnepanelen op uw overkapping duurzame zonne-energie op. Meer comfort en gemak en een minder energiekosten: dat is nog eens leuk besparen! Met een overkapping van Duurzame Carport krijgt u:

  • Inventieve oplossingen, zoals een fraai geïntegreerde waterafvoer (waardoor u geen extra afvoerleiding nodig heeft)
  • Uitgebreide configuratiemogelijkheden: bij ons kunt u uw overkapping met zonnepanelen tot in detail volgens uw eigen wens en smaak samenstellen
  • Lange levensduur: al onze overkappingen zijn vervaardigd uit duurzame materialen die voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen
  • Hoogwaardige afwerking: met prachtige materialen en oog voor detail maken we overkappingen die er bijzonder stijlvol uitzien

SunPower-zonnepanelen voor op uw overkapping

Afhankelijk van uw energiebehoefte kunt u op het dak van uw overkapping kiezen voor diverse soorten panelen. Is uw ruimte beperkt en twijfelt u daarom nog of een overkapping met zonnepanelen wel iets voor u is? Dan zijn de speciale Maxeon- en Performance-zonnepanelen van SunPower iets voor u. Deze panelen hebben veel vermogen, waardoor ze zelfs op kleine oppervlaktes garant staan voor een hoge opbrengst. En, mooi meegenomen: u krijgt maar liefst 25 jaar garantie op zonnepanelen van SunPower!

Uw auto opladen onder uw overkapping met zonnepanelen

Gebruikt u uw overkapping als parkeerplaats en is uw auto een plug-in hybride of zelfs een volledig elektrische auto? Dan kunt u met de energie van het dak van uw overkapping zelfs uw auto opladen! U kunt uw overkapping namelijk ook helemaal compleet met een fraai geïntegreerde laadpaal bestellen. Hiermee biedt uw overkapping nóg meer gemak en functionaliteit. Natuurlijk kunt u de energie die u opwekt ook voor andere doeleinden in en om het huis gebruiken.

Benieuwd welke overkapping perfect bij u past?

Wilt u ook graag een overkapping met zonnepanelen en bent u benieuwd welke overkapping perfect bij u past? Of beschikt u al over een overkapping, maar wilt u hier graag zonnepanelen op laten plaatsen? Neem voor al uw vragen gerust contact op met onze specialisten, ook als u meer wilt weten over alle subsidiemogelijkheden. Zij staan graag voor u klaar om u persoonlijk te adviseren en uw vragen te beantwoorden.