Solar Carport

a

Met een solar carport geniet u van de veiligheid en het gemak van een carport én de voordelen van zonnepanelen. Een carport van Duurzame Carport staat garant voor slimme oplossingen, maatwerk mogelijkheden, duurzame componenten van topkwaliteit en schitterende afwerking. Als u uw carport met fraai geïntegreerde laadpaal bestelt, kunt u zelfs uw elektrische auto opladen op zonne-energie!

De voordelen van een solar carport

De carports van Duurzame Carport zijn niet zomaar een carport. Natuurlijk doen ze allereerst waarvoor een carport is bedoeld: een veilige en droge ruimte bieden om uw auto te parkeren. Maar van een solar carport van Duurzame Carport mag u méér verwachten:

  • Slimme oplossingen, zoals bijvoorbeeld een in de dakbedekking geïntegreerde waterafvoer (zodat er geen extra afvoerleiding nodig is)
  • Maatwerk: uitgebreide mogelijkheden om uw solar carport helemaal naar uw eigen wens en smaak samen te stellen
  • Duurzame componenten: onze carports bestaan uit betrouwbare materialen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en tot vele tientallen jaren meegaan
  • Schitterende afwerking: dankzij hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking geniet u van een carport met een prachtige uitstraling

SunPower-zonnepanelen met hoog rendement

Op uw carport kunt u kiezen voor diverse soorten zonnepanelen. Heeft u weinig ruimte en twijfelt u daarom of een solar carport voor u wel de moeite waard is? Dan is het goed om te weten dat u met zonnepanelen van SunPower toch veel zonne-energie kunt opwekken. Deze zonnepanelen leveren namelijk bijzonder veel vermogen. Daardoor zijn ze buitengewoon geschikt om op kleine oppervlaktes toch een grote opbrengst te genereren. Bovendien krijgt u 25 jaar garantie op deze zonnepanelen!

Uw elektrische auto opladen onder een solar carport

De duurzaam opgewekte zonne-energie kunt u voor allerlei doeleinden in en rond uw huis gebruiken. Rijdt u een plug-in hybride of elektrische auto? Dan kunt u zelfs uw auto opladen op zonne-energie! Wij kunnen uw carport namelijk helemaal compleet met een fraai geïntegreerde laadpaal leveren. Een prachtige alles-in-één-oplossing, die nog meer functionaliteit en gemak aan uw carport toevoegt.

Wij geven u graag persoonlijk advies

Bent u benieuwd welke solar carport het best bij u past en welke mogelijkheden voor subsidie er zijn? Onze specialisten nemen graag de tijd om u persoonlijk te adviseren over alle mogelijkheden. Neem voor advies of meer informatie gerust contact met ons op.