Specialist in zonnepanelen en duurzame oplossingen

a

Beter Duurzaam

Beter Duurzaam is een financieel gezonde onderneming. Graydon geeft Beter Duurzaam een groene vlag. Hiermee behoren wij tot de financieel gezondste bedrijven van Nederland. Door onze doorlopende CAR verzekering bij Nationale Nederlanden loopt u als klant geen onnodig risico. Daarnaast steunt Beter Duurzaam diverse initiatieven, zoals lokale sportverenigingen en internationale organisaties. Zo zetten wij ons in voor Love Justice tegen kindslaverij.

Garantie

De producten die wij leveren hebben productgarantie van de fabrikant. Tevens ontvangt u van ons op onze systemen 2 jaar systeem garantie. Op veel van onze producten ontvangt u meer garantie dan gewoon is in de markt. Vraag hier naar bij uw aanspreekpunt.

BTW terug ontvangen

Wanneer u als particulier zonnepanelen koopt, kunt de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst. Niet het gehele bedrag ontvangt u terug. Er wordt een klein bedrag ingehouden door de belastingdienst

Ons team

Onze monteurs zijn gemotiveerd en zullen er alles aan doen om mee te denken met de klant. Ons personeel bestaat uit onze elektriciens, zonnepanelen monteurs en adviseurs die u graag vrijblijvend van advies voorzien!